Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fotóreprók LEGO-ból

2010.05.07. 14:37 felhasznalo

Az apró kis építőkockák és figurák mindenkinek beindítják a fantáziáját, készültek már belőlük szobrok, konyha- és irodai bútorok, sőt még ház is.

A fotózás rajongóinak is számtalan remek ötlete támadt a LEGO készletet elővéve: itt, a blogon volt már Star Wars témájú LEGO fotósorozat, sőt, egy olyan lelkes vállalkozó is, aki egy éven át minden napra ígért egy képet, meg egy olyan elvetemült is, aki vicces képekkel emlékezett meg egy-egy ünnepnapról.

Ez alkalommal is egy fotó-LEGO fanatikust mutatunk be: Balakov arra vállalkozott, hogy a fotótörténet nagy és neves képeit alkotja újra LEGO-ból. Szerintem elég jól sikerült neki. A képek olykor egyáltalán nem mentesek némi fricskától és humortól, olykor pedig még a LEGO figurákkal is megrendítőek tudnak lenni. Érdemes megnézni Balakov fotóit.

Henri Cartier-Bresson: Behind the Gare Saint-Lazare, 1932.

Charles Ebbets: Lunch atop a skyscraper, 1932.

Henri Cartier-Bresson: Au bord de la Marne, 1938.

Marc Riboud, 1967.

Alfred Eisenstaedt: V.J. Day Times Square, 1945.

Jeff Widener: The unkown rebel, 1989.

Martin Elliott: The Tennis Girl, 1976.

Ian Bradshaw: Streaker, 1974.

Hand of God - Diego Maradona, 1986.

Roger Patterson - Robert Gimlin: Bigfoot, 1967.

Forrás: Flickr - Balakov

Szólj hozzá!

Címkék: kép lego művészet kreativ idea dekor építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr271963633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása