Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alma, alma, piros alma

2010.05.11. 14:40 zaphodbb

Emlékeztek a perselyes posztra? Akkor a kommentekből kiderült számomra, hogy nem csak az én, hanem majdnem mindenkinek a polcán pihent egy nyelvöltögetős kutya vagy kisház vagy vonatállomás vagy akármilyen formájú persely, amibe a nehezen összekuporgatott kis pénzecskéjét őrizte.

A felhozatal magyar viszonylatban bőséges volt ugyan, de azért ilyen irányban nem nagyon mozgolódtak, mint az alant látható darab. Ez az 1970-es almafás design a dán gyerekeket boldogította majdnem 40 évig, olyan lehetett ez nekik, mint nekünk a nyelvnyújtós kutya. Elfogadnám kategória.

Forrás: Hus&Hem

Szólj hozzá!

Címkék: retro design játék gyerek csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr511992476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása