Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kitty és Domo gyermeke

2010.05.18. 14:37 zaphodbb

Minden kezdeményezést üdvözlök, ami arra irányul, hogy Hello Kitty-t semmisítsék meg, verbálisan és/vagy testileg inzultálják és szedjék darabokra. Tudom, kegyetlen vagyok. A Domokitty-t én így fogom fel tehát inkább, mert abba belegondolni, hogy valaki - sőt sok valaki - komolyan veszi ezt a kreatúrát, hidegrázós.

Domot és Kitty-t összegyúrni nem kis őrültséget feltételez az elkövetőjéről, reméljük, hogy a humora öltötte magára ezt a formát, nem pedig a rajongása eme két teremtmény iránt. Az indíttatás talán mindegy is, a végeredmény elborzasztó mivolta az, ami számít és ami miatt már száguld is az abszurdisztán címke alá.

Forrás: Domokitty

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek abszurdisztán textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr362008036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása