Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

BRÉKING - Kártyanyertesek

2010.06.01. 14:34 felhasznalo

Tegnap éjfélkor lezárult "A gyerek szerint a világ" pályázatunk szavazási része is, így itt az ideje, hogy kihirdessük, kik lettek kártyanyertesek! Mert bizony, a HungaryCard pontosan az a kártya, amivel csak nyerni lehet, veszteni nem.

Elképesztő mennyiségű szavazat érkezett, majdnem ezerötszáz - egészen pontosan 1465 -, az első három legtöbb szavazatot kapó pályázók pedig a következők, egy-egy képpel megtoldva:

Mercem 3 és 7 éves fiai végeztek az első helyen 676 szavazattal, nyereményük 1 db BalatonCard és 1 db HungaryCard, illetve a Múltidéző szálláshelyek  című kiadvány, amely a magyar kastélyszállók katalógusa.

Lídia hatéves lányának képei alig maradtak le egy kicsivel, 623 szavazatot kaptak, így nekik is 1 db BalatonCard és 1 db HungaryCard, illetve a Múltidéző szálláshelyek  című kiadvány, amely a magyar kastélyszállók katalógusa jár!

Anna négyéves kislánya csodás zsiráfképeivel érkezett a harmadik helyre, 92 szavazattal, így nyereménye 1 db HungaryCard és a Múltidéző szálláshelyek című kiadvány lett!

Gratulálunk a nyerteseknek, akik a nekik járó kártyákat és katalógusokat postán fogják megkapni arra a címre, amelyet a pályázatukban elküldtek!

Mindenkinek nagyon köszönjük a játékot, élveztük és érdekes volt, milyen képek születtek a gyerekfejekben-szemekben-kezekben. És ha szabad ilyet mondanom, adjátok többször is oda nekik a gépet, kifejezetten jó, tehetséges képek születtek a pályázatok alapján, egytől-egyig!

És emlékeztetnénk mindenkit, hogy időközben új játékunk is elindult, erről többet itt tudhattok meg.

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat nyeremény üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr942047832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása