Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

LEGO kütyük

2010.06.02. 09:33 zaphodbb

LEGO volt tegnapelőtt is a blogon, akkor az építőjáték kezdetét mutattuk meg, most pedig azt, hogyan is kúszik be egyre inkább a felnőttek világába és a kütyüjei közé. Megismerkedhettünk már LEGO egérrel, pénztárcával, tárgyalóasztallal, konyhával, sőt egy egész LEGO házzal is, tehát azt bizonyítottnak vehetjük nagy bátorsággal, hogy a felnőttek életében a LEGO majdnem annyira jelen van, mint a gyerekeinkében.

Ugyanerre példa az itt látható három LEGO-s, felnőtteknek való játékszer. A telefon engem annyira nem hat meg, inkább csak színeiben LEGO, de a fényképező és az MP3 lejátszó szerintem őrült jól néz ki, tényleg olyanok, mintha apa kicsi fia-lánya most építette volna őket a két ügyes kis kezével a gyerekszobában lévő LEGO halomból. A megunt LEGO-k - olyan nincs is, tudom - újrahasznosításának jövőjét látom kibontakozni szinte.

Forrás: Mail Online

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek szülő lego gép építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr962039547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása