Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szájasfejűek

2010.06.09. 18:00 Cyr

Zaphodbb gyerekeknek szánt kanapéi is roppant tetszetősek voltak, a Boom kínálatából azonban én inkább ezeket a mesebeli foteleket kedvencelném. Szinte várná tőlük az ember, hogy most azonnal életre kelnek, akár valami szürrealisztikus álom bohókás, szájasfejű szereplői.

Szépen, lassan elindulnak, komótosan billegnek apró kúplábaikon, miközben fülig - akarom mondani karfahelyig - húzódó párnáikat hatalmasra tátva, kedélyesen elcseverésznek a feléjük közeledőkkel. Az automata leesésgátló ezesetben abba a mozdulatba lehet beépítve, amikor egy gyerek nagyhirtelen a szájukra huppan. Olyankor  ugyanis egészen biztosan befogják. Kénytelenek.

 

Forrás: Boom

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek gyerekszoba ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr782065494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása