Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyalogolj át az elefánton!

2010.06.18. 09:45 zaphodbb

Ajtót az ajtóban már többször is láttunk itt a Gyerekszobán, úgyhogy maga az ötlet, miszerint a rendes méretű ajtóban legyen egy kisebb ajtó, amin a kölkök közlekedhetnek - esetleg még egy kisebb a kicsi ajtón a kutyának vagy macskának -, nem újdonság.

Az alábbi ajtóterveken a gyerekajtóknak az alakja az, ami miatt muszáj megmutatnom, mert szerintem nagyon helyesek, kreatívak és játékosak. Megint csak egy kis csavar a sima, egyszerű ajtó helyett mesefigurákat használni és máris különlegessé válik tőle és olyanná, amit gondolkodás nélkül befogadnék a gyerekszobába.

Forrás: Designboom

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek kreativ gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr62090689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása