Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Hófehér vintázs mentával fűszerezve

2010.06.23. 09:21 felhasznalo

Hófehér és romantikus ez a szoba, mégis belengi egyfajta modern légkör. Köszönhető ez az egyszerű, de szépen ritmizált, és tökéletesen összeillő dekorációnak. Amit bárki igazán könnyedén elkészíthet otthon is, nem nagy ördöngösség.

Kell hozzá néhány ív mentazöld és türkizkék krepp papír - vagy tüllanyag, kinek mi tetszik jobban és mit tud megfizetni -, amiből hatalmas rózsákat készíthetünk, egy mentazöld szalag, némi mintás, de színben passzoló anyag, amiből a galambokat vághatjuk ki, és némi barna karton vagy falap, amiből egy leendő apa játszi könnyedséggel vágja ki a díszes betűket a tetszőleges felirathoz.

A hófehér falak, lambéria, szőnyeg és bútorok tökéletesen kiemelik a finom színeket. A sötétbarna padló rímel a felirat színére. A bútorok szép kidolgozása és finom vonalai még légiesebbé teszik a teret - más kérdés, hogy én bizony kovácsoltvas bútort nem tennék gyerekszobába, biztos lenne belőle egy-két baleset. Az üvegdíszes, kristálycsillára emlékeztető lámpa sem tűnik ebben a szobában túlzásnak, sőt.

Én már csak a tárolókat hiányolom innen: nincs egy polc, egy kosár, hát hol lesznek ennek a gyereknek a könyvei és játékai?

Forrás: Design Dazzle

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek gyerekszoba dekor stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr42095436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása