Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Öreg raklap nem vén raklap

2010.07.08. 14:28 Cyr

Néhány nappal ezelőtt Felhasznalo kollegina lelt rá egy ötletes kismama, Ashley Ann által, raklapokból készített ágyra. Az az ágy ugyan sokkal inkább bírt hencsergő jelleggel, mint amit most én találtam Nektek. Mindenesetre ez a fajta új életre keltése a leszuperált raklapoknak, ha úgy tetszik, "átlényegülése", ha lehet, nekem még jobban tetszik, mint az előző megoldás. Már csak azért is, mert ezek a raklapok valóban kiszolgált daraboknak látszanak.

Lori Dannelle - nem titkoltan Ashley Ann által inspirálva - az általa készített bútort nem csak kerekeken gördüléssel,  de leesésgátlóval és pakolós-polcos lábrésszel is  igyekezett komfortosabbá tenni. Ásatag, használaton kívüli ajtót ugyan nem lelt hozzá, ám a fejtámla  bőven kitelt a maradék deszkalapokból is.

Az avitt, valószínűleg családi örökségből származó fiókos szekrények  - bár önmagukban igen szép darabok -  talán kevésbé illenek az öko-ágy mellé, ámbár lehet, hogy sokat javítana az összképen a gyerekszoba falának átfestése, és a hajópadló természetes színre való visszacsiszolása.

Kíváncsi vagyok, Ti vajon hány féle-fajta megoldást tudnátok a raklapokból való ágy, esetleg más bútor elkészítésére? Ha sikerül kiötlenetek valamit, esetleg még fényképen is megörökítitek, ne kíméljetek bennünket.

 

Forrás: Lori Danelle

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek alvás praktikus kreativ ágy gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr382138421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása