Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 41.

2010.07.12. 11:16 zaphodbb

Most már biztos, hogy fenékbe leszek egyszercsak rugdosva, amiért megint Képet a gyerekszobába rovatot írok, de egyszerűen nem tudom megállni, hogy Christoper Lee illusztrátor képeiről ne írjak nektek. Már csak azért is, mert az ő művészete, már ami a felnőtt részét is illeti, nagyon közel áll az én ízlésvilágomhoz.

Így természetes volt, hogy a gyerekeknek szóló illusztrációkat is végignyálaztam és arra érdemesnek találnám, hogy a gyerekeim szobáinak falát telepakoljam velük, mert a maguk szörnyes módján, rendkívül bájosak. Egyre több ilyen van, amit a kölkök falára kéne már aggatni... Azt hiszem több szobára lesz szükség lassan.

Forrás: Art of Christopher Lee

Szólj hozzá!

Címkék: kép művészet fal gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr872108460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása