Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Majdnem iskolába való

2010.08.16. 10:08 zaphodbb

Ha már Szuperapu pénteken elemezte nekünk az iskolatáska-vásárlás mikéntjét és szempontjait, jöjjön hétfő délelőttre is egy táskás poszt, ami csak egy szempontot néz: a designt.

Mert a vállon keresztbevetett és minimál designnal megáldott iskolatáskák nem épp a praktikusságuk és kényelmességük miatt kerültek az ujjaim alá - bár azt írják ergonomikus kialakításúak -, hanem mert előhozzák belőlem a hú-de-jól-néz-ki sóhajtásokat.

Ami miatt aztán végképp úgy döntöttem, hogy meg kell mutatnom a Coq en Pate táskákat, az a bőrtáska, ami totál szétpatentolható, kihajtható és belül überhelyes nyomimacit találunk. Nem mintha gyakran kéne kihajtogatni egy iskolatáskát, de akkor is, deisgnból ötös.

Forrás: Coq en Pate

Szólj hozzá!

Címkék: retro design táska iskola

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr522201113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása