Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nemcsak a kisiskolásoknak

2010.08.25. 17:41 felhasznalo

Mivel legtöbbször az alsósokra koncentrálunk - akarva-akaratlanul is -, most olyan táskákat láthattok majd, amelyek közül a legtöbb felsős gyermekeink szívét ismét szélesre tárhatja a szülő előtt - azért az iskola esetében nem merném ugyanezt kijelenteni. De különösen lágyszívű gyereknél esetleg még középiskolás korban is működhet.

A holland Hi-di-hi táskák minden iskolai követelménynek megfelelnek: különféle fakkok és rendezők vannak bennük, könnyűek, strapabíróak, vízállóak. Egyéb előnyös tulajdonságaik lehetnek, hogy az uzsonnát hidegen-melegen tartják, sőt, kapható hozzájuk kapucni is. A külön sportcucc-hordásra készített táskában a cipő külön rekeszbe kerülhet, megoldva az örök koszos cipőtalp a ruhán vagy zacskó gondot. A rájuk varrt fényvisszaverőknek hála a gyerek talán nagyobb biztonságban is lesz az utcákon.

Emellett pedig még pofásak is: egyik olyan, mint egy szomorú szemű robot, a másik igazi csajos darab és teret enged az egyéni kreatívkodásnak mütyüraggatás formájában a táska anyagának károsítása nélkül, a harmadik tiszta retró, még én is elfogadnám munkába járáshoz. Az egyetlen bajom talán csak annyi, hogy sok köztük a válltáska, amelyeket persze, hogy nagyobbaknak szánnak, csak nekik sem tesz túl jót. Bár igaz, tizenévesen én is köptem rá, mi jó a hátamnak, és a hátizsákom is nyilván félvállon hordtam.

Forrás: Hi-di-hi

Szólj hozzá!

Címkék: design táska gyerek iskola tárolás úton textil kamasz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr472234159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása