Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fogmosás a játékok tetején

2010.08.31. 10:03 felhasznalo

A Real Cool World már bemutatkozott itt, a blogon, mikor hírt adtunk arról a remek, összehajtható kiskádról, a Flexibath-ról, amivel tavaly szeptemberben rukkoltak elő. Most pedig ismét egy praktikus fürdőszobai kellékkel jelentkeztek, amely a StepOnBox nevet viseli.

Alapvetően egy fellépőről van szó, amiről a gyerek kényelmesen feléri a mosdót és egyedül is megmoshatja a fogát vagy megfésülheti a haját, ám szinte már természetes, hogy ebben a termékben is van egy csavar.

Azaz nem is egy: a fellépő tetejét levéve remek kis tárolóhelyet varázsolhatunk a kádban addig használt játékoknak, és ha még víz lenne bennük, akkor sincs gond, hiszen a konténer alján lévő szeleppel ettől is megszabadulhatunk.

És pont ez a kifolyónyílás teszi lehetővé azt is, hogy alkalomadtán vödörként vagy dézsaként használjuk a fellépőt. De rá is ülhet a gyerek, ha a szobában a kisasztal mellé állítjuk, hiszen stokiként is megállja a helyét.

Négyféle színben, ftalát és egyéb veszélyes anyagoktól mentesen gyártják. 

Forrás: A Real Cool World

3 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek praktikus fürdés tárolás fürdőszoba gyerekszoba kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr932236317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2010.08.31. 11:32:47

A mi megoldásunk a fellépő problémájára: mivel kevés a hely a fürdőben, ilyen hagyományos, plusz helyet foglaló szerkezetek szóba sem jöhettek. A mosdó alatti beépített szekrény középső eleme általában használhatatlanul kicsi a szifon miatt. Viszont a szifon alatt teljes a kihasználható mélység. Mi ide csináltattunk egy kihúzható fiókot, aminek felnyitható fedele is van. Játéktároló, fellépő és eltüntethető. :D

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2010.08.31. 13:03:01

Oks, ígérem, nem mismásolom el, mint a golyópályát, nehogy rám fogjátok, h. csak a szám jár.. :D
süti beállítások módosítása