Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Étkezések Freddel

2010.09.03. 14:37 felhasznalo

A World Wide Fred vicces tárgyai szerintem nemcsak nekem váltak könnyedén a kedvenceimmé - ellenállhatatlanul agyamentek egytől-egyig. Csupa olyan cucc, amitől az élet amúgy unalmas, netán méltán gyűlölt pillanatai vicces mókává válhatnak.

Vegyük csak a takarítást: mennyivel vicccesebb a pornyúllal törölni a koszt a polcokról! Na, és ott vannak a gyerekekkel általában idegfeszítő programot nyújtó családi étkezések, amelyek rögvest színesebbé tehetők egy jópofa evőeszközzel, pohárral vagy tányérral.

Utóbbit az esélyegyenlőség jegyében immár női változatban is megvásárolhatják a finnyás gyerekek szülei, aztán indulhat a tészta tologatása a tányéron - így hajzuhatag, így egy szakállas nő...

Ha pedig fiúgyermekünk küzd minden egyes alkalommal méla undorral a tányérra rakott étel láttán, nyomjunk a kezébe valami hasonló evőeszközt: tuti, hogy egy kevés a szájában is landol majd, mindenféle könyörgés nélkül.

Előfordulhat, hogy a gyerek már éhes, ám az ebéd még nincs kész. Ebben az esetben jön jól egy olyan tányéralátét, mint amilyet az éttermekben szoktak tenni a kölkök elé. Ezen például a gyerek bátran kiélheti minden művészi hajlamát, természetesen a műveket megillető díszes kereteken belül.

Forrás: World Wide Fred

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő gyerek konyha praktikus kreativ idea étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr672267966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása