Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Svéd finomságok boltja

2010.09.03. 09:26 felhasznalo

Jó, tudom, hogy kicsit túl sokszor került mostanában szóba a svéd multi, de nagyon is aktuális téma, hiszen szeptember 6-án jön ki az új katalógusuk - amit rendes ember elnyúlva, egy kávé vagy tea mellett lapoz át, álmodozva, mi mindent nem fog megvenni belőle. A héten szó esett kutatásukról, múlt héten pedig az új és letagadhatatlanul retró Stuva sorozatot mutattuk be Nektek az új IKEA termékek közül, most ismét tőlük válogattunk. Mert végre tovább bővült a játékok választéka is, többek között a Duktig sorozattal.

Ezek között különféle, textilből készült zöldségeket, gyümölcsöket, süteményeket és egyéb ételeket találhatunk, amelyek egész korrekt kidolgozásúnak tűnnek a képek alapján - aztán lehet, hogy valami gagyi anyagból készültek, élőben még nem láttam. Mindenesetre ígéretesnek látszanak, olyan holmiknak, amelyek a játékkonyha vagy boltospult kedvenc darabjaivá válhatnak. Lehet köztük molyolni, mint az IKEA élelmiszerei között a Svéd Finomságok Boltjában.

Forrás: IKEA

4 komment

Címkék: játék gyerek ikea textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr522255468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2010.09.03. 10:21:15

igen, csak ezzel párhuzamosan most pl. az összes eddigi duktig lekerült a honlapról.
Nem tudom, hogy ez átmeneti-e, de a kispohár-kisedény-kismerőkanál és társai is nagyon jók voltak.

bodza80 2010.09.04. 13:22:24

Hát, sajnos elég műszálas anyagból van, szörnyű a tapintásuk, én is úgy döntöttem, hogy inkább filcből varrok ilyeneket.

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2010.09.05. 09:30:07

A leggagyibb kínai szöszfelszedő műszálplüss.. :( Pedig én is vettem volna belőle, annak ellenére, hogy nálunk nagyon sok sk. konyhatermék van már. De az ötleteket le lehet koppintani, mert a káposzta pl. nagyon jó.. :D (Milyen kár, hogy itthon nem lehet színes tépőzárat kapni hozzá.. :S)

arturio 2010.10.08. 13:39:13

@Vacskamati4: csak annyit, hogy azért a jobb röltexekben vannak színes tépőzárak - nem húde minőség, de színesek.
süti beállítások módosítása