Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Babakocsi deszkásoknak

2010.09.15. 12:19 szuperapu

Ha már szóba került a babakocsi, mint a gyerekközeli innováció legdinamikusabb területe, akkor mutatnék én is egy nagyszerű készséget, ami a másod- és harmadszületésű porontyok szállítását hatékonyan és szórakoztatóan oldja meg. Az ötlet nem annyira forradalmi, mint amennyire egyszerű, de a deszkás körökből érkező szülők biztos két kézzel kapnak utána, mint elsődleges célcsoport.

Adott ugyanis egy félbevágott gördeszkára hajazó toldalék, amit a babakocsihoz rögzítve és kapaszkodóval ellátva kapunk egy plusz személy szállítására alkalmas helyet, amit a nagyobbik gyerek(ek) használhatnak. Mégpedig többszörösen mobil módon. Egyrészt bármikor - akár menetközben is - biztonságosan le-, s felszállhatnak. Másrészt némi lábmunkával és testsúlyáthelyezéssel beszállhatnak a babakocsi elmozdításába.

A kialakításánál mindenre gondoltak. Nem zavarja a kocsit toló szülőt még két gyerek esetében sem, és használaton kívül egyszerűen felhajtva szinte egyáltalán nem foglal plusz helyet. Nagy hiányossága viszont, hogy csak a gyártó cég, az Orbit Baby termékeivel kompatibilis.

Persze ha egy ezermester szülő pikkpakk összerak egy hasonlót, akkor mi szívesen bemutatjuk az „Alkot az Olvasó” rovatban.

Forrás: Orbit Baby

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek praktikus babakocsi úton jármű idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr192297504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása