Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Falrahányt borsó

2010.09.24. 08:14 felhasznalo

Hogy mi? Legtöbbször az, amit a szülő mond a gyereknek. Mert ugye, szülő tervez, gyerek végez. Ha azt mondod neki, eressze meg a fürdővizét, tuti, hogy egyben lemossa a zuhannyal a csempét is, és csak a vakszerencsén múlik, hogy nem áztatja-e meg egy laza fröccsel a hűségesen világító villanykörtét is. Csak úgy példaként.

Hasonló példákat vett alapul az argentín Saatchi & Saatchi reklámügynökség is, mikor a Hospital Alemánnak készítettek egy gyermekegészségügyi reklámkampányt. És ez esetben bizony a reklám nem hazudik, de még csak nem is túloz egy pöttyet sem.

A képeken zöld színben pompáznak azok a dolgok, amiket a szülők engedélyeztek, és kékkel azok a részek, ameddig a büdös kölök simán elment, áthágva minden korlátot. Aminek aztán akár egy kellemetlen kórházi látogatás is lehet a vége...

Úgyhogy két szemetek a gyerekre vessétek mindig, ne csak a felét, tapasztalatból tudom, hogy a szülői fantázia nyamvadt struccként fut csak a gyerek szárnyaló, de agyament ötletei mögött. Egy traumatológia és egy toxikológia után én már semmit sem bízok a véletlenre.

Forrás: Saatchi & Saatchi

1 komment

Címkék: reklám gyerek szülő anya apa egészség kreativ idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr532319157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arturio 2010.10.08. 12:53:31

Ez zseniális! Imádom az ötletes, de társadalmi célú dolgokat...
süti beállítások módosítása