Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bugyi az égből

2010.09.30. 19:34 Cyr

Nagyobbacska, ábrándos lelkű királylányok szobájának ékessége lehet Elisa Strozyk remekbe szabott mennyezeti lámpája. Akárha Borsószem Hercegnő kacérnak szánt ünnepi torpedó-alsóját sikeredett volna a plafonról lelógatni, hadd világítson az,  ha már a nap nem süt be. Mármint oda se.

El kell ismerni, gyönyörű, ugyanakkor mégiscsak van benne számomra valami pimaszul pikáns. Mert bizony tagadhatatlan, csak ivarérett fantázia lehet annyira elvetemült, hogy csatos cipőben lógázó harisnyás lábakat képzeljen egy designlámpa alá. Mindenesetre hiánypótló darab, annyi szent.

Forrás: Elisa Strozyk

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek fény lámpa gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr322332152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása