Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 41.

2010.10.06. 08:14 felhasznalo

MNóra nevű olvasónk levele sem az utóbbi időkben landolt a postaládánkban, de aktualitásából szerencsére mit sem veszített. Mert dekorációs anyagok, képek mindig kellenek a gyerekszobába - és naná, hogy az sem árt, ha időnként cseréljük az addig falon lógó képeket. Arról nem is beszélve, hogy egy-egy kép megalkotása remek móka, és ha úgy alakul, még közösségi tevékenység is lehet. 

"Kedves szerkesztők!

Ezúttal egy olyan ténykedésemet szeretném megosztani veletek, melyhez az ötletet a blogról vettem még tavaly nyáron. (Sajnos utólag nem sikerült megtalálnom, de úgy emlékszem,hogy egy afféle "ismert" kreatív hölgy alkotását mutattátok be.)

Azóta készültem megvalósítani ezt az egyszerű és nagyszerű ötletet, és hát jobb később, mint soha... Ezúttal igazi családi program lett a kreatívkodásból.

Hároméves nagylányom nagy örömmel vetette bele magát a kézzel mázolásba, mely a képek alapját adta. Az itthon fellelhető összes temperát szétkente.

Az állatok sziluettes rajzát a húgom kereste ki az internetről, valamint nagyította, nyomtatta. Ezeket később műszaki rajzlapra indigóztam és kivágtam. Ezután már csak az állat negatívja mögé kellett ragasztanom kislányom műremekeit.

A legnehezebb munkát sógorom vállalta, aki felfúrta a képeket a falra. (A férjem pedig csendben tűrte, hogy szitává fúrassam a falat. Ő ezzel járult hozzá a sikerhez.) A képkeretek a tegeződős svéd áruházból valók.

Szerintem a képek magukért beszélnek. Köszönöm a remek ötletet, s ezúton bátorítanék mindenkit, hogy próbálják ki, remek móka, s ráadásul ajándéknak is tökéletes!

Továbbra is hű olvasójuk maradok, s még biztosan jelentkezem!

MNóra"

Ez aztán a kooperáció! És ami különösen tetszik a dologban: hogy a gyereket is belevonták az elkészítésbe, a saját szobájának dekorálásába. Szerintem ez fontos, a gyerek szobájának személyesnek kell lennie. Minél inkább az, annál jobban fogja érezni magát benne - és talán annál többször hajlandó pl. végig aludni egy éjszakát a saját ágyában.

Arról már nem is beszélve, hogy egy apró csavarral simán ökodekort is varázsolhatunk ezzel az ötlettel a gyerekszobába: elég, ha festett lapok helyett az iskolai könyvekhez használt maradék csomagolópapírokat kapjuk elő.

1 komment

Címkék: kép gyerek szülő anya apa kreativ idea gyerekszoba sk dekor alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr252348107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Masni__ 2010.10.10. 20:50:35

Nekem az is tetszik, ahogy a képkeretek színét választották az Alkotók az Alkotásokhoz.
Gratulálok!
süti beállítások módosítása