Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Programajánló esős hétvégére

2010.10.08. 08:11 felhasznalo

Rendhagyó posztunkban egy rendhagyó, de annál izgalmasabb programot kínálunk kedves Olvasóinknak, ha netán az előttünk álló őszi hétvégén az idő nem kedvezne a kültéri barangolásoknak. Semmi gond, otthon is elrepülhet az idő, nem igaz?

Nem is kell más a dologhoz, mint egy rakás kartondoboz, sniccer vagy olló, ragasztó, és az igazán gyorsaknak és haladóknak tengernyi festék. És legalább egy lelkes felnőtt, no meg egy rakás apróbb, dolgos gyerekmancs. Aztán neki lehet állni annak a csodás kartonkastélynak, amit a Dedon pultja előtt fotózott le Kristina a milánói Furiosalone alatt. Jó munkát!

Forrás: Kris's Color-Stripes

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szülő anya apa kreativ idea recycle sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr872342744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása