Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Verseny vagy összefogás

2010.10.14. 19:05 felhasznalo

Ezt a két lehetőséget nyújtja a Ding3000 által tervezett Duel persely. Az ötlet - mint általában a legjobbak esetén - itt is pofonegyszerű: a persely alja domború, két pénzbedobónyílással és két külön kis rekesszel, amelyekre rá lehet írni a neveket. Így két ember tud egyszerre aprót dobálni bele, a persely pedig mindig arra billen, amelyik részében több érme lapul.

Minden zsebpénzt csokira költő testvéreknek ideális: ezzel a persellyel rá lehet őket venni egy komolyabb, de azért nem túl hosszútávú spórolásra, vagy össze is foghatnak, és a hőn áhított zsákmányra közösen is gyűjthetnek pénzt. Miközben még szórakoznak is. Vagy hajat tépnek. A gyerekekre illő rész aláhúzandó.

Forrás: Ding3000 

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek praktikus kreativ idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr442370718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása