Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

50 éves állatok

2010.11.10. 18:28 szuperapu

Ennek a kanadai állat-sorozatnak a története 1960-ban kezdődött, amikor Manitoba tartomány az 1967-ben tartandó nemzeti centenáriumának alkalmából egy ajándéktárgy pályázatot írt ki. A versenyt az ipari formatervező, Lawrie McIntosh nyerte meg, egy sor műanyag lemezből hajtogatott állatfigurával. Ezeknek a díjnyertes állatoknak a rézlemezből készült nagyobb változatát Kanada-szerte többezer példányban adták el a 70-es években.

Most, ötven évvel a terv megszületése után, egy harmadik anyagváltozattal álltak elő az alkotók. Ezt a legújabb sorozatot a modern időknek megfelelően már .pdf file-ként lehet megvásárolni. A kedves felhasználó tehát kinyomtatja, majd saját maga hajtogathatja, ragaszthatja össze a McIntosh által megálmodott állatokat.

 

Útmutatóként pedig megnézhet egy oktató videót is a YouTube-on.

Forrás: Canadian Design Resource

Szólj hozzá!

Címkék: design szülő művészet gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr672439094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása