Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Székekkel a gyerekekért

2010.11.16. 19:35 Cyr

Ezen a héten, pénteken rendezik meg azt a jótékonysági árverést, melyen fiatal művészek által újraálmodott, át- és szétdekorált székek kerülnek kalapács alá. Maradéktalanul nem tudtam ugyan minddel azonosulni, merthogy nekem is vannak azért határaim, ám az üggyel igen, mert a gesztus remek, mint bármi, ami a gyerekekért és -ről szól.

Az árverésen befolyt összeget ezúttal - és sokadszorra - a gyerekbántalmazás megelőzésére és az elhanyagolt gyermekekre fordítják. Úgy hiszem, ha ezzel megválthatnánk a világot - legalább a sajátunkat, mert másra úgysem futja -, az óceán túloldalára is elkélne még néhány szék, sámli, hokedli, szeretet, törődés, emberi szó, egyéb elfeledett bútordarab.

 

Forrás: Bidding For Good

1 komment

Címkék: design gyerek jótékonyság kreativ szék dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr22452977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yellowalien (törölt) 2010.11.18. 10:53:30

óh, jaj a szörnyek szék. egyébként nekem a 4. a kedvencem :)
süti beállítások módosítása