Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Manó a sötétben

2010.11.18. 16:14 felhasznalo

A Sötét misztikus dolog, a tőle való félelem evolúciósan belénk kódolt dolog. Felnőttként persze könnyű meggyőzni magunkat, hogy nincs mitől félni, hiszen zárva az ajtó-ablak, van lámpánk, és különben is, de gyerekként más a helyzet. Nem véletlen, hogy nagy igény van az éjjeli fényekre, gyerekek számára készített elemlámpákra.

A Béaba is persze beállt a sorba, mikor kínálatában megjelent a Pixie Light. De azért említésre méltóan cuki formában: egy zöldkalapos, lilanadrágos manócska vigyázhat ezentúl a gyerekre éjszaka, akit ráadásul még rágcsálni is szabad, hiszen BPA mentes anyagból készült. Ideális éjjeliőr.

Forrás: Béaba

Szólj hozzá!

Címkék: éjjeli biztonság gyerek alvás fény lámpa baba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr292457272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása