Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 42.

2010.11.23. 12:16 felhasznalo

Mivel roppantmód aktuális, bemutatjuk, mi érkezett a napokban a postaládánkba. Mamacash csak egy rövidke levelet mellékelt ahhoz a két képhez, amit a saját kézzel készített adventi naptárukról készültek.

"Szia!

Még tavaly csináltam, nem tudom, két gyereknek idén hogy fog beleférni az a sok minden, de ez lesz idén is.

Még mindig büszke vagyok rá, hogy mi voltunk a legelső Alkot az olvasó poszt egy konyhával!

Mamacash"

Az emberkefigura-zseb különösen cuki, gratulálunk szerkesztőségileg és egybehangzóan! Abban pedig biztos vagyok, hogy el fog férni benne két gyerek cucca is, maximum feleakkora meglepetéseket találnak majd benne, nem?

Mamacash, mi pedig köszönjük, hogy voltál olyan bátor, hogy elsőként tiszteltél meg minket a saját alkotásodról küldött leveleddel! Amihez hasonlókat természetesen továbbra is várunk, ide küldjétek, a tárgyba pedig véssétek be: Alkot az Olvasó.

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep szülő anya ajándék kreativ idea hellókarácsony sk dekor alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr632466602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása