Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csomagolj LEGO-ba!

2010.12.01. 19:11 Cyr

Amióta gyerekeim vannak, irigységgel vegyes csodálattal méregetem azokat, akik hosszú órákon át képesek elszöszögni egy-egy kölöknek szánt ajándék becsomagolásával. Amíg még doboz-forma az ügy, hagyján, de az amorf képződményeket kizárólag papírtáskába, illetve -dobozba vagyok hajlandó pakolni, a csomagolással való szenvedésre szánt idő ugyanis a tapasztalatok szerint fordítottan arányos a kibontás - mit kibontás: kitépés! - menetidejével. Márpedig időből karácsony előtt, hogy finoman fogalmazzak,  sokan nem állunk jól...

Hogy azért mégis adjunk valami pofát ennek az egésznek, ráadásul beigazolódjon nagypapám minden ünnep alkalmával elismételt mondása is, miszerint "A papír - azaz a csomagolás - is ajándék!", öltöztessük LEGO-ba a csemete ajándékait. Ha pedig már ilyesmire adjuk a fejünket, ne érjük be egyszintessel: a Bento-nál a dupla öröm úgyis a nyerő. Bátrabbak tornyot is építhetnek belőle, de ha nem, úgy is jó, majd a gyerek megteszi. Később pedig lehet benne az uzsonnát is lelkesen - na, kinek lesz a legmenőbb doboza a suliban?

Forrás: Bento & Co.

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek ajándék iskola praktikus étkezés hellókarácsony dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr292485911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása