Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Virágbomlás az órán

2010.12.02. 08:17 felhasznalo

Télidőben az egész családnak, egyébiránt pedig bármelyik nőnemű gyereknek ajánlanám Rafael Assandri falióráját. Az tuti, hogy a fenenagy szürkeségben, a fogvacogtató hidegben jól esik ránézni, de ráadásul van annyira extravagáns is, hogy finnyás kamaszlányunk is vágyjon utána. Kár, hogy hiába, hiszen még csak koncepció.

Az óra különlegessége abban rejlik, hogy ahogy a kismutató hagyja maga mögött a perceket, úgy bomlanak ki szemünk láttára az órát körülvevő szirmok. Ötpercenként egy. A tervező elképzelése szerint összesen 12 szirom bújik elő egy órában, fél óra alatt hat. Kár, hogy az egész még csak papíron, akarom mondani 3D terveken létezik, ugyanis az még nincs meg, hogyan is lehetne működőképes órát előállítani ezek alapján.

Forrás: Yanko Design

1 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek gép kreativ idea kamasz gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr272454896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orbiska · http://borokazselyke.blogspot.com/ 2010.12.02. 23:26:14

A világért sem szeretnék kötekedni... de a perceket a nagymutató hagyja el :D Persze azért mindenki érti. Az óra meg fantasztikus, én már nem vagyok kamaszlány (sajnos, nem sajnos...) de én is vágyódom utána! Remélem sikerül megvalósítani!
süti beállítások módosítása