Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mikulás, a rettentő

2010.12.13. 08:15 zaphodbb

Csak erős idegzetűek nézzék végig a posztban szereplő képeket, horrisztikus képsorok következnek. Persze igazából nem, de tény, hogy a rémült kölkök a télapók ölében horrort élhettek át, az arckifejezéseiket elnézve. Azért érdemes megfigyelni némelyik Mikulás fejét is, szerintem én is halálra rémültem volna tőlük, felnőtt fejjel is és dehogy engedtem volna a közelükbe a gyerekeimet.

Forrás: Socialite

5 komment

Címkék: kép gyerek ünnep hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr612508289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énbagoly 2010.12.13. 11:02:28

A gyerekek látják az emberek valódi énjét.

www.konyvline.hu · http://konyvline.hu 2010.12.13. 11:05:35

Szegény gyerekek, nincsenek feldobva a Télapótól.

mikmese 2010.12.13. 11:12:10

Sokáig azt hittem én vagyok egyedül, aki hasonló módon üvöltött 1 évesen a Mikulás ölében...és ezt meg is örökítették...:) Most már nevetek, amikor látom...de akkor, hát hmhmhm :)

mojszipupi 2010.12.13. 11:17:14

A gyereknek a Mikulás olyan mint a nőnek a férfi.
Csak addig szeretik amíg ajándékot hoz......

:o)

Livus 2010.12.14. 02:10:53

Fú, ez borzalmas volt! :-o
Az a rémület az arcokon, és a sok menekülni akaró gyerek... Az egyiken látszik, ahogy a Télapó erővel tartja vissza a kislányt, nehogy lelépjen még a nagy pillanat megörökítése előtt. jaj...
Elgondolkodtató, hogy kinek is szól ez az egész hacacáré. Épp a múlt héten voltam egy céges Mikuláson is: ott ugyan nem sírt senki, de éppenséggel feldobva sem igen voltak a gyerekek: feszültek voltak, zavarban voltak, és a többség még véletlenül sem szeretett volna énekelni a pirosruhásnak. A szülők persze lelkesek voltak, és élvezték, hogy a gyerekek milyen cukik, amint zavarukban a földet bámulják, a szoknyájukat gyűrögetik, és olyan halkan válaszolnak a kérdésekre, amilyen halkan csak tudnak (Igaz, hogy néha szoktál...?"). Szóval valahogy ott is az volt az érzésem, hogy ez az egész a szülőknek szólt, és nem a gyerekeknek. Mert a gyereknek nem kell hús-vér Mikulást látni ahhoz, hogy elhigyje a mesét. Sőt!
(Meg amúgy is, bakker: ki állna szívesen egy idegen elé, aki a fejére olvassa a kisebb-nagyobb vétkeit? Ráadásul mindezt a nyilvánosság előtt :-o És szerintem a szülők többsége bele sem gondol ebbe: hogy milyen szar lehet már ez az egész a gyerekeknek... Ááá, szóval én nem vagyok híve ennek, na. Csempéssze oda titokban az ablakba az ajándékot, és kész :-)
süti beállítások módosítása