Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Elegáns kisautó

2011.01.03. 09:37 szuperapu

Nika Zupanc, szlovén tervező munkáival már itt a blogon is találkozhattak a kedves internetező gyerekek, ami nem véletlen, hiszen a kétezres évek végének egyik legvagányabb trendformáló designere szívesen mozog gyerekvonalon. Most viszont nem bútorral állt elő, hanem egy kis példányszámban gyártott igen exkluzív megjelenésű kisautóval.

A Konstantin névre hallgató játék első ránézésre retro hatást kelt, annak ellenére, hogy előképet nekem nem nagyon sikerül társítani a járgányhoz. Persze lehet, hogy másnak sikerül egy létező modelhez kötnie ezt a játékosan egyedi darabot, csak én vagyok továbbra is járatlan az autók világában. Persze, ez csak akkor sikerülhet, ha eltekintünk a háttámaszként is funkcionáló felhúzó kulcstól, meg attól, hogy csak három kereke van.

Forrás:Nika Zupanc 20ltd

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek jármű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr242555869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása