Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 45.

2011.01.12. 08:08 felhasznalo

Jó rég nem volt már Alkot az Olvasó, igaz, közben zajlott a pályázatunk, no és volt karácsony is, meg óév-újév. Az ünnepekhez kapcsolódik az alábbi levél Pétertől és feleségétől, akik a fa alá a képeken látható babaházat tehették gyermekeiknek:

"Sziasztok!

Itt küldöm a fotókat a babaházról, amit az ötéves lányunknak készítettünk a feleségemmel karácsonyra.

A házat és a bútorokat én állítottam össze, a feleségem festette, dekorálta őket, és kereste hozzá a kiegészítőket. A babaház tetejét és az első falat ki lehet nyitni, így könnyen hozzá lehet férni a berendezéshez.

A falakat és a padlót tapétáztuk, a fürdőszoba padlója valódi mozaikcsempével van kirakva. Az alsó szintre került a konyha-étkező, az előszoba a lépcsővel, és az oszlopos veranda. Innen vezet a lépcső a nappaliba, ahol kandalló és karácsonyfa gondoskodik a hangulatról, mellette a fürdőszoba.

A felső szinten van a hálószoba és a gyerekszoba, felette pedig a padlástér, ide került a varrógép a próbababával. A falakon a keretekben a gyerekek miniatűr fotói vannak.

Mind a két lányunknak nagyon tetszett az ajándék, a kicsi másfél éves is rögtön birtokba vette. A feleségem meg alig várja esténként, hogy a gyerekek lefeküdjenek, hogy kicsit ő is játszhasson.

Péter"

Engem ez a ház kidolgozottságában erősen emlékeztet Mária királynő babaházára: elképesztően részletes, csodaszép! És hogy Péter felesége sem átall játszani vele, azt nem is csodálom, én is szívesen odakuporodnék elé. Meg különben is, ami nekünk a babaház, az a pasiknak a villanyvasút, nem?

Ha Nektek is van a tarsolyotokban hasonló csoda, fotózzátok le, írjátok le, hogyan készült, és küldjétek el erre a mélcímre. A tárgyba írjátok be: Alkot az Olvasó!

4 komment

Címkék: játék gyerek szülő anya apa ajándék kreativ hellókarácsony sk babaház csecsebecse alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr932574262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csitri 2011.01.12. 08:52:54

Péter! Ez gyönyörű!!!

cserukka 2011.01.12. 09:33:45

SZent Ég! Hogy ez milyen gyönyörű!

bdj 2011.01.12. 12:24:13

Ez tényleg remek! Én azon csodálkozom, h szabad vele játszani! :))) Gratula!

Énbagoly 2011.01.12. 12:40:54

Azta.....
Minden elismerésem a készítőknek. Ez nem semmi munka lehetett.
süti beállítások módosítása