Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kacsaúsztató

2011.01.17. 16:44 zaphodbb

Mostanában alaposan körbejárom az evészet-ivászat témakört, kezdve a Halálcsillagos sütis dobozzal egészen a kecsapot csöpögtető vámpírig. Esküszöm, nem direkt van, mostanában ezek találnak meg, bár az is lehet, hogy csak mindig akkor keresek, amikor éhes vagyok.

A gumikacsa a kádba való, ebben megegyezhetnénk, ha nem állna itt alant ez a teatartós darab, aminek köze nincs a kádhoz, annál inkább a teázáshoz. Igaz, hogy ázás ez is és az is, de azért a kádban teát mégse kéne, ugye. Mindenesetre szerintem jópofa, lenne nagy meglepetés, ha így szolgálnám fel a lányoknak a teát, hogy egy kacsa úszkál rajta.

Forrás: Design Craft Inc.

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek konyha étkezés dekor tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr772588714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása