Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tea macskával

2011.01.24. 16:16 zaphodbb

Ha már Szuperapu Tetris formájú kockacukrokkal jött pénteken, felhasznalo meg az indiánokkal előtte, akkor pont ideillik hozzá párban ez a három-az-egyben teáskészlet. A macska fejű teáskancsó és a vele egybeépített két csésze pompás lenne egy kétgyerekes - lehetőleg fiú és lány, a színek alapján, hogy ne legyen visítás, hogy melyik kié - családi reggelinél.

Helyes kis csecse-becse, pont annyira giccses, hogy még elviselhető lenne az ebédlőasztalon, a gyerekek pedig tuti odalennének tőle. Akkor meg még inkább, ha az emlegetett Tetris cukrot pakolhatnák bele a csészékbe.

Forrás: Shinzi Katoh Design

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek konyha praktikus étkezés tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr662603012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása