Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kukucs-ernyő

2011.02.21. 19:56 felhasznalo

Játékos kiegészítő lehet egy esernyő, még akkor is, ha nem kardozunk vele, vagy ugrálunk belé kapaszkodva az asztalok tetejéről. A 25togo esernyője ugyan más asszociációkat váltott ki belőlem, de nem kevésbé játékosakat.

Mert ez az ernyő egy búvárfelszerelésre emlékeztet, a tavaszi esők - és a tavaly nyári monszunok - meg simán voltak olyan mértékűek, hogy azokhoz lassan oxigénpalack is elkéljen. A 25togo Goggles ernyője viselőjét tökéletesen megvédi az esőtől - legalábbis, ami felülről éri -, színeivel ellensúlyozza az esős idő szürkeségét, és még ki is lehet látni  rajta egy búvárszemüvegre emlékeztető nyíláson keresztül. Hogy a búvárpipára vagy periszkópra emlékeztető nyelet már ne is említsük.

Ahogy a gyerekeket és a gyereklelkű felnőtteket ismerem, ez mondjuk pont elég valami jó kis játék kieszeléséhez. Ötletek?

Forrás: 25togo

3 komment

Címkék: játék biztonság kiegészítő gyerek úton

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr732676644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tababett 2011.02.22. 01:35:48

Sziasztok!
Hajdú Szabolcs Bibliothek Pascal című filmjében van egy zseniális esernyő színház, amivel a főszereplő vásári mutatványosként keresi kenyerét. Az ernyőre körben felszerelt anyag szolgál a történet díszletéül, és egyben el is rejti a mögé bújó bábost. Az anyagon egymást követik a "mese" jelentei, itt-ott lyukakkal, ahol a mozgatható bábok ki tudnak bújni. A bábos az ernyő forgatásával ugrik egyik jelenetből a másikba. Mindez hihetetlenül ötletesen, filléres anyagokból megoldva. Színes szivacsból kivágott bábokkal, és szintén színes szivacsdarabokból, mozaikszerűen összerakott jelenetekkel.
Sajnos nem találtam jó képet róla, de itt van egy videó, amin az ernyő is feltűnik néhány másodpercre: www.port.hu/bibliotheque_pascal/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=107960&i_city_id=-1&i_county_id=1
Nézzétek meg! (ne gyerekkel!!!) És persze nézzétek meg a filmet is, nagyon jó! De elég megviselős - engem annyira felzaklatott, hogy fél éjszaka nem tudtam aludni - de ez biztos az én érzékeny lelkemről szól...

tababett 2011.02.22. 01:37:29

Hajdu Szabolcs - bocsánat

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2011.02.22. 14:26:08

Sárga tengeralattjáró. Főleg a második kép alapján... ;)
süti beállítások módosítása