Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Én hősöm

2011.03.10. 12:04 szuperapu

A képregények paneljairól a mozivászonra átültetett szuperhősök soha nem látott népszerűségnek örvendenek. Dübörög is a merchandising-gépezet, de most mainstreamtől kicsit eltávolodva inkább a hőskérdés pedagógia oldalát kidomborító játékkal ismertetném meg a kedves internetező gyerekeket.

Miszerint bárki lehet hős. Bármilyen. Jelen esetben csak kreativitás kérdése, hogy milyen. Adott a csupasz alap, meg egy marék filctoll, meg a képzelet, és mindenki megalkothatja a saját hősét. Akivel aztán megmentheti, a világot, vagy a szeretteit, vagy legyőzheti a gonoszt, vagy mindezeket egyszerre.

Ja, és ki mondta, hogy a világ első különleges képességű, repülő hőseinek, az angyaloknak kötelező az arany és fehér kombinációjú dresscode?

Forrás: Coolil

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: design játék gyerek művészet kreativ idea textil sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr752727114

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kormos István - ESŐ ESIK 2011.03.10. 12:58:14

VIGYÉL ÁT, RÉVÉSZEMEgy meztelen fenekű angyalvízzel teli kannát rugott föl,aztán remegő orrcimpávalesőt kiabál pironkodva.Eső, eső, eső, eső,lucsokban fürdik a mező,ajtaján Szent Péter nyikorgat,gyere csak a szobámba lányom!Büntetné a rugdalkozót,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása