Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Sárkányszárnyat szerelő

2011.03.18. 09:25 szuperapu

Daniel Frost, londoni illusztrátor legutóbbi kiállítása a koppenhágai Shiftben a sárkányok körül forgott. Merthogy a nevezett úriember nagy barátja a röptethető fajtának, azon belül is a legegyszerűbb, hagyományos deltoid formájúaknak. Persze, ahogy ő készítette ezeket, már se nem egyszerű, se nem hagyományos, de sokszor még deltoid formájúak sem lettek.

Az átlátszó alapra megannyi mesebeli repüléssel próbálkozó figura került. Színesek, mókásak. Néha kicsit lelógnak a sárkányszárnyakról, de a láthatatlan segítségükkel kétségkívül meghódíthatják az olyannyira vágyott kék eget. Az ötlet követendő, itt a jó idő, kedves internetező gyerekek, használjátok ki a tavaszi szelet!

Forrás: Daniel Frost

3 komment

Címkék: design játék sport gyerek szülő művészet kreativ kert úton

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr612749351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsebatya 2011.03.18. 17:54:39

Tényleg érdekes cuccok ezek, de egy kicsit off a kérdésem: blogíró ismeretlen barátom vajon véletlenül vagy szándékosan vett kölcsön a címben egy ma néha a Balaton (Víg Mihály) által játszott, eredetileg a Neurotic-(Pajor Tamás-)számból ismerős kifejezést. (Eredetiben: "Sárkányszárnyakat szerelsz magadra, de akkor már hol leszek?...")
Egyébként kölyökkoromban - hetvenes évek eleje - hatalmas ász voltam egy jugóból hozott kétmadzagos nylonmadárral, amivel forgózni is lehetett! (Már ha tudjuk, mi is az ugyebár...)

zsebatya 2011.03.18. 18:30:13

@szuperapu: És még ma is megvan egy s más abból a vitézi korszakból? Mert én ereklyeként őrzük néhány tízórányi kép- és hanganyagot abból sosem volt világból. Amikor egy jugó sárkány is egy darab csoda volt nekünk.
süti beállítások módosítása