Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Blogzsemle 03.

2011.03.20. 09:05 szuperapu

A rövid munkahéthez rövidített hétvége jár, de ez nem szegi kedvünket, és a blogzsemle ugyanakkora, mint máskor. Majszolgassátok csak ezen az esős napon a blogbarátok kínálatából készült kis válogatást. Jó étvágyat, kedves internetező gyerekek!

Melyikből mi, avagy: ha választani kell, akkor a kesztyűk a falon. Mert a csodaszép enteriőrökről készült fotókon mindig van valami könnyen megvalósítható dekorációs ötlet.

 

Bővebben az Ágy-Asztal-TV blogon


Családi víztorony, avagy toronyszoba tündérhercegnőknek. Persze, kicsit ipari, de némi gyermeki fantáziával és leleménnyel bármi színessé varázsolható.

 

Bővebben a DesignPumpán


Ebéd a Halálcsillagon, avagy ilyen amikor felnőtt gyerekek játszanak a LEGO-val.

 

Bővebben a Lisztesládán


Palántázz képregényben, avagy a bookart esete a környezettudatos neveléssel. Vigyázzunk, nehogy a képregény-gyűjteményünk legértékesebb darabját használják veteményesnek.

Bővebben a Manzárd Cafén


Papírdiéta, avagy origami gyorsbüfé cellulózrajongóknak És lehet, hogy táplálóbb és egészségesebb is, mint a legtöbb multi kínálata.

Bővebben a Mindennapi  Betevőn


A hét műtárgya, avagy malacpersely designérzékeny gyerekeknek. Egyszerű és szép, kár, hogy csak száz darab készült belőle!

 

Bővebben a Otthon, édes blogon


Találós kérdés, avagy hogyan lesz az egérből kutya. A fejlődés megállíthatatlan, a gyerekeink gyerekei már gondolatvezérelt kurzorral klikkolnak a kép alatti linkre.

 

Bővebben a Stilblogon


Az idő múlása, avagy minden gyerek felnő. Persze hasonlóval már sokan próbálkoztak, de Irina Werning minden részletre kiterjedő alapossága megdöbbentő fotópárokat eredményezett.

 

Bővebben az Urbansnobon

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő internet könyv lámpa bemutató dekor csecsebecse blogzsemle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr602753618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása