Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Legóból ABC

2011.03.22. 19:18 felhasznalo

Azt már láttuk, mire képes egy, a gyermekével otthon maradó anyuka, hogy unalmas óráit oly módon töltse ki, amire majd később a gyereke is ámuló szemekkel csodálkozhat rá. Adele, Mila anyukája a kislánya álmait tette kézzelfoghatóvá némi kreativitással és egy fényképezőgéppel. De mi történik, ha egy apuka kényszerül valamilyen okból otthon ülni?

Mark Anderson, rajzfilmes apuka akkor sem bírt kreativitásával, mikor ő maradt otthon a gyerekkel. Hogy kiélje ilyen irányú energiáit, nem kisebb feladatot talált ki magának, mint az ABC megalkotását LEGO űrhajókból. Vagy fordítva: LEGO űrhajók építését, amelyek egytől-egyig mind betű formájúak.

Hogy a feladat mennyire nagyszabású, azt jól mutatja, hogy Mark majdnem két évig építgette a betűket A-tól Z-ig. De megérte, az eredmény zseniális lett!

Forrás: Flickr - Andertoons

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek apa lego művészet kreativ idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr852760758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása