Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Blogzsemle 05.

2011.04.02. 09:30 felhasznalo

Ha hétvége, akkor blogzsemle: lássuk, mi mindenről írtak a haverbloggerek design ügyben. És lesz majd egy hírünk is, de erről majd később, nehogy lemaradjatok heti blogválogatás adagotokról! 

Egyre közelebb a Húsvét, és lassan a blogok is tavaszi rügyekbe-színekbe öltöznek majd - legalább egy-egy poszt erejéig. Ezen a héten az Ágy-Asztal-TV adott egy bejegyzésnyi ihletett azoknak, akik szeretnék a tavaszi frissességet a lakásba csempészni az ünnepig.

Bővebben az Ágy-Asztal-Tv blogon


15 éves lett az az egyáltalán nem kisgyerekeknek szóló, de segítségükkel elénk görbe tükröt tartó sorozat, amelyet talán mindenki ismer: a South Park. Eme jeles esemény kapcsán ünnepi kiállítás nyílt New York-ban - erről számol be a DesignPumpa.

Bővebben a DesignPumpán


Azt már tudjuk, hogy Pinokkió orra mitől nő meg. De a LisztesLáda posztjában egy ügyes kis csavarral erkölcsi tartást kapott a szegény, fából faragott fiú.

Bővebben a Lisztesládán


Az egyéni történelem egyes pillanatainak újbóli megörökítésére példát már nálunk is láthattatok, ám a Manzárd Café által bemutatott fotósorozat mégis egy kicsit más. A képek ugyanis Romániában készültek, és egészen különlegesek.

Bővebben a Manzárd Cafén


Nem is olyan rég írtunk a terepasztalokról, talán ezért is figyeltem fel a Mindennapi Betevőn ezekre a roppant élethű makettekre.

Bővebben a Mindennapi Betevőn


Az Otthon, édes egy olyan helyre kalauzol minket a távoli Mexikóba, ahol a gyerekek a mennyországban érezhetnék magukat. Meg azok a felnőttek is, akik nem vetik meg a macaront és a szép enteriőröket.

Bővebben az Otthon, édesen


Vajon hogyan lehet a száraz, szürke, monoton hétköznapokba egy kis egyediséget, fricskát csempészni? Például úgy, ahogy a Stilblogon bemutatott Guerilla Knitting tette azt a berlini metróban, mikor egy kocsi belsejét pillanatok alatt telikötötték.

Bővebben a Stilblogon


Dühítő, hogy ha új ruhákból állítjuk össze a gyerek tavaszi-nyári ruhatárát, mennyi szemetet kapunk a vásárolt darabokkal. Az Urbansnobon láttam a Melt Tag-et, amivel nemcsak a papír-, de a mosószer-felhasználást is csökkenteni lehet. Kíváncsi leszek, vajon elterjed-e...

Bővebben az Urbansnobon


Végül örömmel tudatunk Benneteket, hogy elindult a TrendGuide, az a portál, ahol a legmenőbb designblogok posztjaiból szemezgetnek napi rendszerességgel - meg a mieinkből is. Ahogy LisztesLádáék írták, olyanok vagyunk, mint egy nagy család, de remélem, a hosszú távon is összetartó fajtából. A portálon nemcsak átvett anyagokat olvashattok majd, de csak ott megjelenő írásokat is, érdemes hát átkattintani, ha odavagytok a designért. 

Kívánunk napsugaras hétvégét: irány a friss levegő! Tollasozzatok, bringázzatok, focizzatok, kiránduljatok a gyerekekkel egy jó nagyot!

Szólj hozzá!

Címkék: design kép kiegészítő internet művészet bemutató étkezés textil dekor csecsebecse blogzsemle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr842792429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása