Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csokipilács

2011.04.11. 08:12 Cyr

Tejkaramella, töltött csokoládé, melba szelet, pár kockányi selymesen fehér marcipánőrület: felőlünk azonnal jöhet mind, nincs a szerkesztőségünknek olyan elvetemült tagja, aki ne vetné rá magát, de tüstént.

Márpedig a brooklyn-i illetőségű - gyanús vagyok én magamnak, mostanában folyton Brooklyn-ba botlok -, Twist Together éjjeli lámpáira egyetlen megrögzött csokoholista sem mondhat nemet. Ha pedig mégis, a hetvenes évek pöpec hangfalaira emlékeztető retró utánérzés  a kevésbé édesszájúakat is meggyőzheti a csokikockák haladéktalan beszerzésének szükségességéről.

A négyes blokkokban szerelt, egyedi technikával gyártott, energiatakarékos, LED-ekkel világító designfényforrásokkal nemcsak kamaszaink szobáját lehet kitapétáznunk, végtére is néhány falat(nyi) édességtől igazán nem kell megfosztanunk magunkat sem, ugye?

Forrás: The Twist Together Company

Szólj hozzá!

Címkék: design lámpa dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr322805934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása