Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csiripcsirip

2011.04.20. 16:22 zaphodbb

Csiripelnek ezerrel a madarak, hétágra süt a nap, olvad le rólunk a kabát és rohamosan közeledik a húsvét is, szerintem ennél több nem is igen kell. Azaz talán még annyi, hogy ezt az érzést az otthonunkba is bevigyük. Mindenki díszíti a lakást teljes gőzzel (erről képeket is küldhetnétek, hogy jól kirakjuk) és kivirágos kikelet költözik az eddig téltől sötét szobákba.

Ehhez a hangulathoz járulhat hozzá ez a madaras virágos szívderítés, ami úgy ahogy van magát a tavaszt árasztja magából. Otthon, két szép kezünkkel - no meg a gyerekek sok szép kezével - elkészíthető. Bár az útmutató falapból kivágott madárformát ír, ezt nyugodtan helyettesítjük kartonnal és arra ragaszthatjuk a dekorpapírt, amilyet csak szemünk kíván. Legalábbis én ezt fogom tenni. Illetve a virágok is szabadon válaszhatók, természetesen, a lányaimat ismerve, nálunk rózsaszínben kell majd pompázzon az a virágos edény. Vidám, színes és kedves dekor lehet a húsvéti asztalra.

Forrás: Hostess

1 komment · 1 trackback

Címkék: gyerek sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr482841874

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jámborné Balog Tünde | SÁRGÁJA NAP, FEHÉRJE HOLD 2011.04.21. 09:39:54

Nagykarácsony napján nagy hóeső esett, / Hangos húsvét napján Duna megáradott, / Piros pünkösd napján rózsa megvirágzott – festi egy régi népdalunktermészeti képekkel az év nagy ünnepeit. Közülük is kiemelkedik a húsvét. Jelentőségét mutatja, hog...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása