Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Kockabagoly barátai

2011.04.27. 16:21 szuperapu

A csomagolás továbbra sem tartozik az erősségeim közé. Viszont ezzel fordítottan arányosan vagyok eredményes a jópofa csomagolóanyagok felkutatásában. Ez persze az internet korában, főleg az Etsy.com berkeiben nem egy nagy ördöngösség, de azért a legfrissebb eredményt szeretném megosztani veletek, kedves internetező gyerekek!

Jinjerup aka Chan Lynn cuki állatmintás dobozairól van szó. Van pandás, békás, malackás és persze baglyos is. Pdf formátumban, US letter méretben forgalmazza, a többi nyomtató és kézügyesség kérdése. No, meg némi fantáziáé, a további díszítést, és körítést tekintve.

 

Forrás: Etsy.com - Jinjerup

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek ünnep szülő praktikus kreativ tárolás kamasz etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr322859318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása