Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Blogzsemle 09.

2011.04.30. 12:16 Cyr

Ilyen sem volt még, ezen a csodaszép szombaton a zsemle lesz a szendvics közepe. Eszemben sincs persze kétfelől vajazni a keményebbik részét, megteszi helyettem Zaphodbb és Szuperapu, én meg addig igyekszem egybegyűjteni Nektek a heti - természetesen szénhidrátmentes - blogmorzsákat. Mondhatni, ez volt mára nekem a könnyebb ellenállás...

Az eheti zsemleszemle első darabja leginkább miafenemimicsoda néven fut, akarom mondani, eszement módon rohan. Armand Dijcks fotósorozatának  jól sikerült darabjait, ha siettek, az Ágy Asztal TV blogon még éppen elkaphatjátok. Lesni ér...

Bővebben az Ágy Asztal TV blogon


A kocka el van vetve - olyannyira, hogy a 2011-es Red Dot Design díjnál alább nem is adták a Cocodice magyar tervezői. A magyar megnevezést inkább hagyjuk, a sarok-kapcsolati nem kimondottan felhasználóbarát kitétel, ez a fergeteges ötlet ennél egészen biztosan jobbat érdemel.

 

Bővebben a Design Pumpán


A nagybritán hajadonok számára ez után a hét után - fájdalom - egy darabig már csak magányos paripa jöhet, hercegtelen. Azonban azoknak, akik az esélytelenek nyugalmával szemlélték a kékvérben úszó felhajtást, ez az esküvő bizonyára tényleg királyság lehetett.

A közvetítésről ugyan lemaradtam, saját, itthoni hercegségem okán, ám a Kedvenc Otthonon lelt királyi tapéta látványa bőven kárpótolt: itt aztán szem nem marad szárazon.

 

Bővebben a Kedvenc Otthonon


A Vadak gyerekszobájában néhanap lépni sem lehet a Playmobil-darabkáktól, vagy ha igen, akkor egészen biztosan bele. Bár az Apple nálunk mostanában egészen biztosan almás, egy efféle készletre tutira nem mondana az aprónép nemet. Az apjukban már nem lennék olyan biztos...

Bővebben a Lisztesládán


"Ezt a mosolyt akár pirítósra is lehetne kenni" - gondolhatta Laura Hadland. És mivel nem volt a közelben senki, aki szót emelt volna, akár csak egy kósza ellenvetést, reggelire da Vincit készített a szűk családnak. Nutellával, hadd szóljon. Naná.

Bővebben a Manzárd Cafén


A Light Cola Szuperapu szerint nem más, mint kóbor szerzetesek megtévesztése, óva is int tőle minden Kedves Internetező Gyereket, ahányszor és amikor csak teheti. Hogy a külcsín nem mindig párosul belbeccsel, arra alant az ékes bizonyíték - megjegyzem, efféle köntösökben azért mégsem lehet akkora bűn némi kupakolás.

Bővebben a Mindennapi Betevőn


Az Otthon Édesnél ezen a héten nosztalgiázhattunk több körrel is. Az ómama képeslapjaiból varázsolt képkeretek békebeli hangulatot árasztanak, félig lehunyt pilláink mögül még a faragott tölgy szekretert is alájuk képzelhetjük.

Bővebben az Otthon Édesen


Különleges szenvedély gyermeklelkű felnőtteknek. A sárkánysport valódi kedvelői adják  tovább ehelyt nemzedékről nemzedékre a sárkányeregetés titkait.  Hiú reményeket ne tápláljatok, egy szál anyós sincs a posztban, magam is hiába kerestem.

Bővebben a Stilblogon


Fentről a világ mindannyiunkat ámulatba ejt. Bár a Föld Napja már egy hete volt, a felhívás mindig időszerű: Óvjuk a Földet, mert valóban gyönyörű!

Bővebben az Urbansnobon

Szólj hozzá!

Címkék: gyerekszoba blogzsemle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr22860518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása