Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Luxus-torpedó

2011.05.04. 12:16 szuperapu

Ha gyerek már unja a kismotorral koptatni a cipője orrát, vagy csak egész egyszerűen megtehetjük, hogy sznobok legyünk, akkor jó alternatíva lehet a fröccsöntött műanyag készség kiváltására az alábbi játékszer. Amit a méltán neves cseh építész-designer Jerry Koza tervezett.

A gördeszka kerekekre szerelt, beülővel ellátott és gyönyörűen fényezett szivarok, tényleg jól néznek ki, de bennem felmerültek kétségek a biztonságos használatát illetően. De nem emiatt nem venném meg. Ami igazán riasztó benne az az ára. Ennyi pénzért veszek egy viszonylag jó állapotú használt reanult5-öst! (Persze nem feltétlenül a gyereknek…)

Forrás: Prague Art & Design

3 komment

Címkék: játék gyerek luxus jármű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr72874046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vittore 2011.05.04. 15:30:58

Jól néz ki, de használhatatlan, annyira előre kell görnyedni rajta.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.05.05. 15:11:55

nembaj hogy drága.
Jó nézegetni.
ammeg ingyér van

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2011.05.05. 23:45:05

Nagyon jó :) főleg a dudu és a gt40-es mintával :)
süti beállítások módosítása