Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tojásokon lépdelve

2011.05.06. 08:23 szuperapu

Valentina Audrito olasz-görög istennő és Abhishake Kumbhathat láb magas szicíliai indián által vezetett Word Of Mouth színpad, kirakat, üzlet, étterem, bár és aukciós ház Balin leginkább a páros alkotásait forgalmazza: bútorokat, lámpákat, divatárut és kiegészítőket. A felhozatalt és a fotókat nézve nem is csodálkozom, hogy 2010-ben hazájuk legjobb üzletének nyilvánították.

A kínálatukban a tojás, mint forma, és mint ihletforrás is több mint hangsúlyos. És én kicsit sajnálom is hogy csak húsvét után bukkantam rájuk… De persze az alábbi darab nem csak az ünnepek alatt dobja fel a gyerekszobát, hanem egész évben. Vicces, pihe-puha, szőnyeg is párna is, puff is. Csak legyen, aki porszívózza!

Forrás: Word Of Mouth

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szőnyeg textil kamasz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr892879522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása