Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gördülő kövek

2011.05.27. 13:43 szuperapu

A természetben olykor fellelhető, óriási méretű kavicsokra hajazó gömbölydedre kopott sziklák bennem mindig pozitív érzéseket ébresztenek. Stabilak, barátságosak, természetesek. Ha még puhák is lennének, akkor mindent kipipálhatnánk és mehetnének dekorációnak a szobába.

Stephanie Marin a Smarin design stúdió alapítója is így gondolkozhatott Nizzában. De ő meg is lépte a megléphetetlennek tűnő ötletet, és legyártott egy csomó párnát színtiszta gyapjúból. Az eredmény a Livingstones kollekció, ami vicces és fölöttébb mutatós. Talán kicsit szürreális, de mindenképp az a kategória ami a kívánságlistámra való.

Forrás: Smarin

1 komment

Címkék: kiegészítő gyerek textil párna gyerekszoba dekor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr42936425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

napalmer 2011.05.30. 21:43:29

Totáljó. Full bejön.
süti beállítások módosítása