Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Versenyautót a vécéből

2011.06.30. 16:29 felhasznalo

Nem kell semmi gusztustalan dologra gondolni, ehhez a kis sk projekthez nem lesz másra szükség a vécéből, mint az üres vécépapír gurigákra. Ezeket elég megfejelni egy kevés festékkel, majd dekorgumiból keréknek és kormánynak valókat, kis alufóliával díszíteni, majd rögzíteni a kasztnin. Olyan egyszerű, hogy még a gyerekek is megcsinálhatják - egy esős délutánon tökéletes megoldás lehet a lefoglalásukra, nem?

Aztán már indulhat is a verseny. És ha baleset történne, semmi gond, bármikor újra elkészíthető - alapanyag utánpótlásról a család úgyis gondoskodik.

Forrás: Family Fun

2 komment

Címkék: játék szülő jármű fiú recycle sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr753027132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.07.01. 07:19:21

Felvetem az ötletet itthon a szakértőknek. Már igazán unom a rengeteg gurigababát (Más néven Gurigáspár-t), az egerek meg nem használnak el annyit szaladgálásra, amennyi alapanyag nálunk megterem...

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.07.01. 07:22:55

Ja, a képen látható rögzítés milton kapoccsal történt...
süti beállítások módosítása