Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hűsítő habok

2011.07.18. 13:31 felhasznalo

Nyár, meleg, hűsítő habok - a legjobb kombináció. Én kb. két hete rimánkodom az utolsóért, de hiába. Jó, mondjuk, úgy képzeltem, hogy a hűsítő habok a Balaton vagy legalább a Velencei-tó formájában képviseltetik magukat, de az irodában nem nagyon férnének el, meg a számítógépeknek nem is tenne annyira jót a vizes közeg.

Szerencsére a japánoknak mindenre van egy ötletük: ők palackba zárták a hűsítő habokat, és még csak nem is nagyon vizes. Ha a palackból ráfújjunk egy keveset a kezünkre, lábunkra, nyakunkra - vagy bármelyik tetszés szerinti testrészünkre -, finom hab képződik, tele légbuborékokka. És ha a habot összepréseljük magunkon, már meg is kapjuk a kívánt hűtést.

Persze, nemcsak irodában tenne jó szolgálatot a “Hokkyoku Monogatari”, vagyis a Mesék az Északi Sarkról, hanem gyerek esetében is. Pl. a játszótéren, vagy a lakásban, ha épp kicsit sem akar mozdulni a levegő. Más kérdés, hogy arról nem szól a fáma, vajon mennyire bőrbarát.

Forrás: JP Health

1 komment

Címkék: kiegészítő egészség nyár

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr183065498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilkamilka 2011.07.18. 14:50:08

Nekem jégzselém van az is nagyon szuper az ember 40 fokban is fázik tőle.Mondjuk gyerekekre nem kenném mert elsősorban kozmetikai kezelésekhez szokták,vagy szaunába.
süti beállítások módosítása