Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy befőttesüvegnyi elefántember

2011.08.18. 12:13 zaphodbb

John Merrick neve ismerősen csenghet mindenkinek, ha másként nem, Elefántemberként. Neki volt az a rejtélyes betegsége, ami miatt jobb oldalán hatalmasra nőtt a feje és a végtagjai. Emiatt aztán cirkuszi látványosság lett belőle, mivel akkoriban értetlenül álltak a betegsége előtt az orvosok.

A kis történelmi bevezető után már mindenki képben van, úgyhogy jöhet az érdemi része a posztnak. Ez az Elefántember-a-befőttesüvegben baba művészet kéremszépen, a Freak Show kollekció egyik darabja. Véleményezni nem is akarom, mert ez nem arról szól, hogy tetszik vagy sem, vagy hogy a gyereknek odaadnám-e. A kollekció többi darabját is szívesen megnézném majd.

 

Forrás: Le Style Moderne

2 komment

Címkék: játék művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr333159847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Win Elen 2011.08.18. 21:57:20

hat ez hinnye egy jopofa design cucc, en vennek belole - magamnak
süti beállítások módosítása