Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Cartonlandia

2011.08.22. 16:40 szuperapu

Ana Serrano észreveszi azt a részét is a városi környezetnek amit a legtöbben figyelmen kívül hagynak. Ezek a részletek ráadásul egy kerge városterv képében materializálódnak nála. Az általa létrehozott épületszobrok így egy kusza dombba állnak össze, ahol egymásra hajigálva, de mégis harmonikus egységben állnak az élénk színű, illusztrációnak is beillő helyi vállalkozások, házak. De nem elég latinos tarkaságú vidám életkép összbenyomása, az apró részletek böngészése még pluszban rengeteg érdekességet rejt. Legyen az egy parabola antenna vagy egy rózsaszín pinata.

Az első generációs mexikói-amerikai, Los Angelesben élő művésznő 5 láb magas szobra Szeptember 29. és december 11. között tekinthető meg a Rice Gallery-ben. Már ha valakit arra sodorna az élet meg a jó szerencse.

 

Forrás: Ana Serrano

Szólj hozzá!

Címkék: művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr43164807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása