Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Falfirka

2011.08.22. 12:49 szuperapu

Mindig is fennen hangoztattam, hogy nincs az felületmennyiség, ami gyermeki kreativitást kielégítené. S ha már a tiltás nem segít, vagy épp mindenáron street-artost akarunk a gyerekből nevelni, akkor kézenfekvő, hogy például a gyerekszoba falait ennek megfelelő burkolattal lássuk el.

Volt már itt a blogon interaktív tapéta, de ha igazán trendi kifestővel akarjuk beburkolni a szobát, akkor a Burger tapétája a legjobb választás. A szörnyekkel és egyéb mesebeli lényekkel telezsúfolt ívek 1000 x 52centiméteresek és mindössze 35 fontba fájnak. Filctollat nem mellékelnek, és a magasan lévő részeket is csak szülői segítséggel lehet kiszínezni. De még ez esetben is jó időbe telik, amíg minden egyes négyzetcentiméteren eltűnik az összes fehér felület.

Forrás: burgerplex

1 komment

Címkék: tapéta gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr73162569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

~Melcsy 2011.08.31. 21:35:33

Hej ha nekem is ilyen szobám lett volna... Imádtam telefirkálni a falakat :))
süti beállítások módosítása